Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük a Városmajori Pszichológus Centrum oldalán. Életünk során előfordul, hogy időnként nehéz helyzetbe kerülünk, elakadunk, nem látjuk a kiutat vagy a megoldást. Amikor a nehézségek már a mindennapi életünkre, kapcsolatainkra, munkánkra is hatással vannak az egyensúly felborulhat. Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni.

Kollégáink hatékony megoldást, professzionális terápiás segítséget nyújtanak a lelki eredetű zavarok oldásában, a tünetek enyhítésében és gyógyításában. Pszichológusaink, terapeutáink segítenek visszaszerezni a kontrollt életünk felett, komplex megoldást adva a problémák megfelelő kezelésében.

Széles kezelési spektrumunk és koncepciónk célja a magas szakmai színvonalú, egyénre szabott ellátás biztosítása. Fontosnak tartjuk a kiemelkedő szakmai tudást és képzettséget, a folyamatos továbbképzéseket, hogy tapasztalt munkatársaink a legmagasabb igényeket is kielégíthessék.

Buda szívében, elegáns környezetben várjuk a hozzánk fordulókat, szakmailag elismert, tudományosan megalapozott pszichológiai szolgáltatásokkal. Rendelőnkben teljes körű pszichológiai támogatást nyújtunk felnőttek számára bármely lelki eredetű konfliktus megoldásában, élethelyzeti nehézségekben vagy akár az önismeret fejlesztésében.